Högt tryck på midnattsgrön telefon

Vad är nytt på mobilfronten från Apple, som lanserade sina nya iPhones tidigare i september? Bland annat att kameran är betydligt bättre och har hela tre linser som gör bilderna bredare och skarpare.

iphone 11Är du sugen på att skaffa den nyaste iPhone? Eller nöjer du dig med den du redan har, som fungerar minst lika bra? Om du bor i västra Sverige kan du göra iPhone reparationer i Borås, till exempel för att laga en sprucken skärm eller liknande. Det är bättre för miljön att reparera och laga det vi redan har, snarare än att köpa nytt som innehåller resurser från jordens gruvor.

Många vill ha ny iPhone

I MacWorld går det att läsa om hur det dock är en hög efterfrågan på de nya iPhones som lanserades i förra veckan. Förbeställningarna har fullkomligt rasat in och efterfrågan är högre än väntat. Den som beställer en telefon nu kan få vänta ett tag innan den levereras. Den allra populäraste är den midnattsgröna varianten, och på denna är trycket högt:

Den midnattsgröna varianten av Iphone 11 Pro och Iphone 11 Pro Max tycks vara den mest populära, så om du vill ha din mobil så snabbt som möjligt kan det kanske vara värt att välja en annan färg – MacWorld

Tre kameror på baksidan på nya telefonerna

En av de större nyheterna med de nya telefonerna från Apple är att dessa har tre kameralinser på baksidan, det gör att det går att ta bredare bilder och få till en skarpare zoom. Med sina 12 megapixel är det dessutom en ökning kvalitetsmässigt i jämförelse med tidigare telefoner. Mer om kameran på den nya telefonen från Apple kan du läsa om i denna artikel från Veckans Affärer.