Viktigt med rätt tillbehör till rätt modell

Vi talar mycket om teknik i form av surfplattor och mobiler. Det digitala helt enkelt. När vi ser till alla de modeller och utformningar av denna tekniska fyndigheter så är det många som tror att en storlek är densamma för alla. Det kan exempelvis stå 10.1 tum och de flesta tror att detta betyder storleken på apparaten. Men så är det alltså inte, det är själva skärmen på den surfplatta eller smartphone som du äger, detta gör som tur är dinplatta.se klart för kunderna innan de beställer sina tillbehör:

Alla märken som t.ex Samsung, Asus, och Acer som säljer olika modeller av surfplattor. Dessa skiljer sig ofta i storlek och form. Vi skriver alltid ut till vilka modeller fodralen passar till under produktinformationen.

Är du osäker på just din modell, så står detta i produktbeskrivningen eller på kartongen som medföljer vi köp av din surfplatta.

Se efter vilken modell på surfplatta du har innan köp av produkt om du är osäker.

Använder sin surfplatta

Välj Dinplatta!

Därför är det extra smarta att köpa tillbehör till Acer Iconia från dinplatta.se, då får du ett korrekt fodral som passar till just den platta du äger. Tydligheten är viktig och det kan vara svårt att köpa tillbehör någon annanstans när det handlar om just surfplattor och deras storlekar och modeller. Universella skal och fodral är inget som egentligen går hem när det handlar om plattor då det finns mycket tjocklek och yttre ramar att räkna in. Många går på hela idén med att en sak passar till alla modeller och visst vore det fint om det fungerade sådär. Tyvärr handlar det mer om att sälja mycket av ett tillbehör istället för att låta sina kunder få ett felaktigt tillbehör. Så jobbar alltså inte dinplatta, där handlar det helt enkelt om att ge kunderna rätt tillbehör och samtidigt ett stort sortiment till varje modell. Smart helt enkelt!