iPhone updates och den populäraste modellen

För dig som har en iPhone och gillar iPhones, så finns det ständigt en hel del nyheter att ta del av. Här får du veta mer om uppdateringar, vilken som är den populäraste modellen för iPhone just nu och hur den har presterat i tester.

För att din iPhone ska hållas i bra skick så behöver du uppdatera den regelbundet, likaväl som du behöver reparera din iPhone. Vill du däremot köpa dig en ny iPhone så kanske du vill veta vilken modell som är mest populär i havet av alla olika iPhones som finns. Det får du veta mer om här.

Nya uppdateringen av iPhones operativsystem

I iPhonelandet Sverige där 41 procent av alla över 12 år äger en iPhone, kommer folk behöva uppdatera sina iPhones inom snar framtid. I en artikel från Expressen skriver om den nya uppdateringen som kommer beröra runt 3 miljoner svenskar. Denna uppdatering av operativsystemet ska däremot skilja sig en hel del från tidigare uppdateringar. Apple iOS 12 kommer göra att din iPhone blir snabbare, och har massor av hjälpprogram som gör att du inte behöver installera massor av olika appar utan att vissa funktioner finns inlagrat i telefonen.

IPhone 8 populärast i maj

I en artikel från MacWorld kan man läsa om att iPhone 8 under maj månad blev världens mest sålda mobil. Det om något visar väl på dess popularitet. Efter iPhone 8 kom telefonerna Iphone 8, Galaxy S9 Plus, Iphone X, Xiaomi Redmi 5A, Iphone 8 Plus, Galaxy S9, Huawei P20 Lite, Vivo X21, Xiaomi Redmi 5 Plus och Oppo A83.

Så är iPhone 8

Om du funderar på att köpa en ny mobil och funderar över favoriten iPhone 8 så bör du läsa några testrecensioner av den. På Mobil.se finns det en sådan, och i denna recension står det bland annat att det finns en hel del förbättringar med denna modell om man jämför med föregångarna. Bland annat så är färgen i skärmen bättre och mobilen har trådlös laddning.