Nya iPhoneuppdateringar och snart ny modell

När det kommer till datorer är det många som drömmer om att ha en Mac. Mac-datorer anses ofta vara något bättre för de som sysslar med design och har kreativa yrken. Och eftersom Mac är skapat av Apple, är det inte konstigt att många även vill ha en iPhone som mobiltelefon.

Det är inte länge sedan vi fick den nya iPhonemodellen “iPhone 6” men redan nu har Apple börjat tillverka nästa iPhone och enligt en artikel från Veckans affärer kommer den nya modellen ha en helt ny funktion. Så här står det i artikeln:

Väntade förändringar är bland annat snabbare processor, bättre kamera och en ny rosa guldfärg, uppger 99mac.se. Den nya modellen kommer även att ha en så kallad Force Touch som känner hur hårt användare trycker på skärmen och i enlighet med detta väljer funktion. Den nya Iphone-modellen kommer att ha samma skärmstorlek och utseende som Iphone 6.

 

Den som har en iPhone vet också hur kostsamt det kan bli om man blir av med den eller om den gåiphone googler sönder. Att laga en sprucken skärm kan, på en ny iPhonemodell, kosta upp mot 2000 kronor – det är ingenting som man bara hostar upp från ingenstans. Men som tur är finns det skydd i form av skal och fodral som gör att mobilen skulle klara ett eventuellt fall. Dessa finns dessutom ofta i flera olika varianter och är mycket billiga med tanke på vad det är fodralet skyddar. Köp plånboksfodral iphone 6 enkelt och billigt hos Phonelife.se om du har en iPhone men saknar skydd till den, då behöver du inte oroa dig för att din dyra ägodel ska gå sönder.

Nya uppdateringar

Har du en iPhone är du säkert också noggrann med att ha de senaste uppdateringarna. Nya uppdateringar kommer regelbundet när det handlar om iPhones, nu senast kom en som många har väntat på – nämligen att tangentbordet får stora bokstäver bara genom att du trycker på shift-knappen. Det må låta som en liten sak men det är många som tackar och tar emot.